Op 18 augustus is Daisy veel ste vroeg aan haar bevalling begonnen.  19 augustus is het eerste kitten geboren en dit kitten was niet volgroeid en was al overleden. Hierna kwamen meteen nog 2 creme witte katertjes die ondanks dat ze te vroeg waren het redelijk goed deden de gewichtjes vielen mee 77 en 92 gram. Daarna stopte de bevalling .

S'morgens contact opgenomen met dierenarts en die wilde Daisy graag zien om te kijken of er nog kittens in haar buik zaten. Dus om 10.00 uur op pad met Daisy en de kittens naar de dierenarts waar we tussen door geholpen werden. Dierenarts voelde nog 2 kittens en voor de zekerheid werd er nog een röntgenfoto gemaakt om de ligging te bepalen van de kittens deze lagen nog netjes boven in de buik. Omdat de kittens goed lagen werd er besloten de natuur zijn gang te laten gaan. Wij weer naar huis met het hele spul.

Dinsdag gebeurde er niks meer. Woensdag beviel ze uit het niets van een kitten maar dit kitten zat klem in de stuit en heb haar moeten helpen om het geboren te laten worden helaas overleefde het kitten de bevalling niet. daarna was het weer rustig . Om 16.15 ging ik weer eens in de kist kijken en zag Daisy zitten en ze was zich aan het wassen. Toen ik goed keek zag ik dat ze boven op een half geboren kitten zat wat met het koppie nog in haar zat heb haar gauw geholpen maar het was al te laat ook dit kitten heb ik niet kunnen redden. Al met al een dramatische bevalling wat we van Daisy totaal niet gewend zijn . De 2 katertjes doen het tot nu redelijk goed ze zijn nu alweer 8 daagjes oud.