Het E nest is alweer 11 weken oud de tijd vliegt met kittens in huis. De eerste 2 weken stonden in het teken van een zieke Brittany en voedden om de 2 uur . Daarna pakte Brittany het weer groten deels  zelf op . Maar door het voeden heb ik een intensief contact met ze gehad vooral Evy . Maar dat ze de eerste weken echt ienimini was daar is niks meer van te zien ze heeft haar schade goed ingehaald.

Vandaag hebben ze hun laatste wormkuur gehad volgende week volgt de laatste enting en dan breekt het afscheid nemen weer aan .

Met Snoopy gaat het ook heel goed je merkt niet veel aan haar speelt nog net zoveel als voor haar zwangerschap ze is dan ook niet echt dik . Ze was vandaag zo'n 1100 gram aangekomen . Dus het wordt een verrassing hoeveel kittens ze krijgt . We moeten nog een weekje geduld hebben.

Elroy en Enjoy hebben mee gedaan aan een biologie project bij Angelica haar school . De opdracht was de kittens een kwartier te filmen  in hun thuis omgeving en dan noteren welke bewegingen en gedrag ze vertonen om de 20 sec. Ben benieuwd of het een goed punt oplevert.