De afgelopen 2 weken waren heel druk en vol stress niet alleen voor mij maar ook voor Brittany ze is maar liefst 2 keer ziek geweest . Eerst een bacteriële infectie in de baarmoeder doordat er 2 kittens 10 uur later geboren zijn als de rest en van hun de placenta niet geboren werden. Ze kreeg hier antibiotica voor en herstelde snel ze zorgde ondanks de koorts goed voor haar kittens. Totdat ze ineens weer 41 graden koorts kreeg en er een melkklier onsteking was ontstaan en dit alles binnen 1 uur daarvoor was ze nog goed en s'morgens was er nog niks aan de hand. Hiervoor kreeg ze andere antibiotica maar deze antibiotica was een drankje en dit was een drama om te geven ze raakte hier helemaal van in de stress omdat ze dit vies vond ze ging er helemaal van speekselen. Dierenarts weer gebeld kreeg ze pilletjes die ze 1 keer per dag moest krijgen maar door het drankje kregen we er dit ook niet meer in . Dit moesten we haar met 3 man sterk geven met de nodige stress hierdoor liep de voeding terug en moesten we de kittens om de 2 a 3 uur bijvoeden. Nu is de ontsteking weg , stress weg en de voeding komt weer op gang en hoef steeds minder bij te voeden .Ze word nu goed in de gaten gehouden en hopen dat ze nu niet meer ziek word en eindelijk van haar kids kan genieten.

We hebben ook nog vorige week afscheid moeten nemen van het creme witte katertje de dierenarts heeft hier sectie op verricht en hij is overleden aan een gescheurde mild die hij heeft opgelopen door de zware stuitbevalling waarbij hij klem zat met nog een kitten in het geboortekanaal.

We hopen dat nu eindelijk het genieten kan beginnen en weer een beetje nachtrust krijgen wat dat is er de afgelopen 2 weken behoorlijk bij ingeschoten is.