Vorige week maandag hebben we heel onverwacht Britney naar de dekkater gebracht. Ik had totaal niet verwacht dat ze dus ooit nog krols zou worden . We hadden geluk dat Yogi vrij was en omdat ze vrij kort krols is hebben we haar maandag toen ze goed krols was meteen weg gebracht.

Toen ze eenmaal weg was sloeg bij mij de griep toe en heb bijna de hele week in bed en op de bank gelegen , nu ben ik weer langzaam aan het opkrabbelen. Vrijdag heeft mijn man haar voor mij opgehaald en nu afwachten of de date gevolgen heeft gehad. Ik hoop het zo dat het lange wachten van 2 jaar zich geloont heeft. Vooral omdat dit een heel leuk nestje zal zijn er kunnen  alle mogelijke combinaties van kleuren of effen kleuren geboren worden.

 

Snoopy onze nieuwe aanwinst al met al een geweldig poesje luistert al perfect naar haar nieuwe naam is dikke vriendinnen met Brittany nou die 2 breken samen gezellig de boel af . Zelfs onze sikkeneurige kater heeft ze om haar pootjes gewonden . Deze wordt momenteel harstikke gek van Brittany die voor de eerste keer krols. Voor Brittany moet ik eerst nog op zoek naar een geschikte B kater. Maar we hebben tijd zat dit wordt pas eind van het jaar . Ze mag eerst nog lekker spelen.

 

Met Daisy gaat het heel goed begint al een lekker buikje te krijgen en is al goed aangekomen. Alleen spuugt ze veel en met overleg dierenarts mag ze alleen nog kleine portie eten . Dit is heel moeilijk met Daisy omdat eten haar grootste hobby is . En altijd de restjes uit de andere bakjes opeet. Maar tot nu toe krijgt ze te gelijk eten met Snoopy die zowieso kleinere portie krijgt en dit gaat tot nu toe redelijk.