2012 was niet ons jaar , het stond in het teken van afscheid nemen , eerst van mijn moeder afscheid genomen en daarna afscheid van onze Jessy genomen.

Na lang wikken en wegen hebben we besloten dat onze dochter toch weer een nieuw poesje krijgt. Ze heeft zelf haar poesje weer uitgezocht en dat is Fleur geworden van het Britsehof . Bij ons zal ze ze door het leven gaan als Snoopy.Deze naam heeft mijn dochter haar gegeven omdat ze haar een snoepie vond.

alt 

Fleur ( Snoopy) komt rond 20 januarie bij ons wonen.

 

Bij Britney laat de natuur ons nog altijd in de steek ze is niet meer krols geweest begin langzaam te twijfelen of ze dit ooit nog word. We geven haar nog een half jaar is ze dan nog niet krols geweest dan wordt ze maar hulpmoeder.

 

Op de valreep van 2012 werd Daisy voor de 2 de keer krols . En omdat ze voor alle testen weer was geslaagd hebben we haar afgelopen zaterdag weer naar Hugo gebracht. Vandaag hebben we haar weer opgehaald. Nu breekt weer een spannende tijd aan of de dekkingen tot een zwangerschap hebben geleid. We hopen nu dat 2013 voor ons een jaar word met leuke kittens.

 

Voor Brittany gaan we nog op zoek naar een mooi B kater maar daar hebben we nog even tijd voor want haar laten pas op zijn vroegst in het najaar dekken mits de natuur meewerkt.